Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:23:54 Th Heereweg Lisse 2161DD : 16185 Ritnr: 118355 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 16-185 (Regio Leiden - Bollenstreek)...
woensdag 26 juli 2017
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 26|07

ZWOLLE - Een motorrijder is op de Zwartewaterallee in Zwolle van de weg geraakt en is frontaal tegen een boom gereden. De man raakte hierbij gewond.

 

Het slachtoffer werd per ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

VANDAAG 26|07

TERSCHUUR - Op de A1 bij Terschuur is de rijbaan dicht door een ongeval. Het verkeer richting Amersfoort moet over de vluchtstrook.

 

Bij het ongeval zijn meerdere voertuigen betrokken. Twee personenauto's en een vrachtwagen kwamen met elkaar in botsing. De betrokkenen zijn nagekeken in de ambulance maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

 

Achter het ongeval is een file ontstaan. Rijkswaterstaat adviseert om om te rijden via Arnhem en Utrecht.

1/1

VANDAAG 26|07

PUTTEN - Dankzij vier inwoners van Putten heeft de politie een man kunnen arresteren die ervan wordt verdacht dat hij aan het collecteren was voor zichzelf. De man deed alsof hij voor een stichting collecteerde. Een inwoner van het dorp vertrouwde het niet en belde de politie.


De man kwam woensdagmiddag bij iemand aan de deur met zijn collectebus. Deze Puttenaar vertrouwde het niet, en vroeg naar een legitimatiebewijs. De verdachte rende daarop weg, de inwoner van Putten belde de politie. Via Burgernet is meteen gevraagd om uit te kijken naar de man.

 

De eerste melding kwam van ...

1/1

VANDAAG 26|07

ROTTERDAM - Een 41-jarige Barendrechter Zeki Yumusak is woensdagochtend neergeschoten op de Langenhorst in Rotterdam. Zorg van hulpdiensten mocht niet meer baten. De Barendrechter was betrokken bij Union of European Turkish Democrats (UETD). Die politieke beweging is verbonden met de AK-partij van de Turkse president Erdogan.


De politie begint een groot onderzoek naar de gewelddadige dood van een 41-jarige man uit Barendrecht. Woensdagochtend rond 00.05 uur kreeg de politie een melding dat er een zwaargewonde man zat in een auto aan de Langenhorst in Rotterdam. Hulpverleners ...

1/1

VANDAAG 26|07

AMSTERDAM - Woensdagochtend 26 juli is iemand medicijnen verloren tussen het ziekenhuis OLVG West op de Jan Tooropstraat en de Elisabeth Wolffstraat in Amsterdam-West. Het gaat om vier langwerpige strips die bestaan uit afzonderlijke luchtcompartimenten.

 

De medicijnen zijn bij verkeerd gebruik gevaarlijk voor de gezondheid. Treft u deze medicijnen aan? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844 of breng de medicijnen naar het dichtstbijzijnde politiebureau. Als iemand de medicijnen heeft gevonden, maar vervolgens heeft meegenomen en/of weggegooid, wil de politie dit ook ...

1/1

VANDAAG 26|07

VEENENDAAL - Lunchroom 0318 is weer een veilige plek! Het terras zit weer vol en ook wethouder Engbert Stroobosscher genoot van een heerlijke lunch.

 

Op last van de gemeente was het pand aan de Hoofdstraat 50 ontruimd vanwege instortingsgevaar na werkzaamheden bij de buren. De gemeente heeft voor de veiligheid de Hoofdstraat ter plaatse volledig afgezet. Ook de gasaansluiting van het betreffende pand is tijdens de werkzaamheden afgesloten geweest.

1/1

VANDAAG 26|07

MEPPEL / HOOGEVEEN / COEVORDEN - De politie heeft dinsdag 25 juli twee aanhoudingen verricht in een onderzoek naar hennepteelt.


In de nacht van 12 op 13 december trof de politie in een bedrijfspand aan de Pieter Mastebroekweg in Meppel na een tip een hennepkwekerij aan. Op dat moment stonden er ruim 500 planten, maar vermoedelijk hadden er meer planten gestaan. De elektriciteit werd illegaal afgetapt. De hennep werd in beslag genomen en vernietigd en de politie startte een onderzoek naar de eigenaren van de kwekerij. De gemeente heeft het pand daarna bestuursrechtelijk ...

VANDAAG 26|07

ASSEN - Een 44-jarige man uit Groningen is veroordeeld tot twaalf weken cel, omdat hij mensen met babbeltrucs heeft opgelicht. Negen weken van de straf zijn voorwaardelijk.

 

De man is vaker veroordeeld voor oplichting. Hij sloeg deze maand opnieuw toe in Emmen. Hij belde bij mensen aan en hing een verhaal op over autopech en dat hij geen benzine had. Hij had veertig euro nodig. De bewoners trapten hier niet in en belden de politie.

VANDAAG 26|07

DEVENTER - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag vier mannen in de leeftijd van 24 tot 30 jaar in Deventer aangehouden. Zij komen uit Hoogeveen, Deventer en Noordscheschut. Het viertal wordt verdacht van poging inbraak in een woning aan de Damastbloem in Twello.


Dankzij een melder die ook een goede beschrijving had gegeven van de auto waarin de inbrekers waren weggereden, wisten agenten de bewuste auto al vrij snel te traceren. Inmiddels was duidelijk geworden dat de eigenaar van de auto bekend stond als woninginbreker, vluchtgevaarlijk was en standaard verzet pleegt bij ...

Meer artikelen